Η φιλοσοφία του site είναι να προσφέρει επώνυμα προιόντα στις καλύτερες τιμές πανελλαδικώς.  Ελαχιστοποιώντας το κόστος λειτουργίας και διαχείρησης, μπορούμε να διαθέτουμε τα προιόντα μας (t-shirt, στάμπες και πρωτότυπα δώρα) σε αυτές τις ασυναγώνιστες τιμές.

Έχοντας πλέον στη διάθεσή μας ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια παραγωγής στάμπας θερμομεταφοράς και μεταξοτυπίας είμαστε σε θέση να εξυπηρετήσουμε ένα τεράστιο εύρος πελατών, των οποίων οι ανάγκες μπορεί να ποικίλλουν τόσο σε μέγεθος όσο και σε καινοτομία.

Βασικός άξονας υλοποίησης της επιχειρηματικής μας στρατηγικής είναι ο μη διαχωρισμός των πελατών μας ανάμεσα σε μεγάλους και μικρούς. Με το ίδιο μεράκι και όρεξη θα σχεδιάσουμε από το απλό μπλουζάκι ενός ιδιώτη μέχρι και ολόκληρη διαφημιστική καμπάνια ενός πολυεθνικού ομίλου εταιρειών.

Θέλοντας πάντα να είμαστε στην αιχμή της τεχνολογίας και ένα βήμα πιο πέρα, δε θα μπορούσαμε παρά να εμπλουτίσουμε το πακέτο των παρεχόμενων προς τον τελικό πελάτη υπηρεσιών μας με μια πλατφόρμα σχεδιασμού και αποστολής παραγγελιών με ηλεκτρονικό τρόπο, τέτοια που να μη θυμίζει σε τίποτα αυτό που όλοι έχουμε στο μυαλό μας ως μια τυπική διαδικτυακή παρουσία.

Έχοντας χρησιμοποιήσει ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο κλάδος της Πληροφορικής σήμερα, δημιουργήσαμε την διαδικτυακή πύλη stamposeto.gr. Μέσω της τελευταίας ο πελάτης μπορεί, κάνοντας χρήση του συνόλου των εργαλείων που του παρέχουμε, να πραγματοποιήσει τις παραγγελίες του σε πραγματικό χρόνο ηλεκτρονικά με τρόπο τέτοιο που δεν του στερεί καμία από τις δυνατότητες που θα είχε αν πραγματοποιούσε τις αγορές του στο τόπο του καταστήματος.

Ακολουθώντας πιστά τις εξελίξεις της εποχής, εργαζόμαστε σκληρά ώστε να ανταποκριθούμε στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς κρατώντας παράλληλα ζωντανή τη φλόγα για δημιουργία και καινοτομία που συνεχίζει να μας χαρακτηρίζει από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας έως και σήμερα
Με λίγα λόγια
Αν υπάρχει μία λέξη η οποία θα μας χαρακτήριζε πλήρως αυτή είναι η καινοτομία.

Δημιουργήσαμε το site με σκοπό να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο μέχρι σήμερα ο κόσμος παρήγγελνε μπλουζάκια μέσα από το Internet.

Μέσα από την διαδικτυακό πλατφόρμα μας μπορείτε να παραγγείλετε το προϊόν σας όπως ακριβώς θα το κάνατε αν βρισκόσασταν στο φυσικό μας κατάστημα.

Υποσχόμαστε ειλικρινά πως θα συνεχίσουμε να παρέχουμε την ίδια καταπληκτική ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών στο μέλλον ακριβώς όπως και τώρα.