Οι ανάγκες του κάθε πελάτη μας είναι διαφορετικές. Θέλοντας να είμαστε σε θέση να καλύψουμε όλο το εύρος αναγκών των πελατών μας και θέλοντας επίσης να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σε κάθε περίπτωση μία λύση η οποία θα είναι η καλύτερη δυνατή για κάθε ξεχωριστή περίπτωση έχουμε ειδικευτεί και εξοπλιστεί με τα κατάλληλα μηχανήματα τα οποία μας επιτρέπουν να παράγουμε προϊόντα χρησιμοποιώντας τις παρακάτω μεθόδους εκτύπωσης:
Είναι μια απο τις πιο εντυπωσιακές μεθόδους εκτύπωσης για μπλουζάκια. Η μέθοδος αυτή μας εγγυάται άριστη αντοχή και χρονική διάρκεια για να απολαύσετε την στάμπα σας για πάρα πολύ καιρό. Με τα συγκεκριμένα υλικά μπορείτε να πετύχετε εντυπωσιακά σχέδια και να δημιουργήσετε ένα μπλουζάκι που θα μπορούσε να υπάρχει και στις βιτρίνες επώνυμων καταστημάτων.

- Πλένονται σε θερμοκρασίες μέχρι και 80° C !
- Σιδερώνονται απο πάνω !
- Διαθέτουν πολύ μαλακή υφή
- Μεγάλη ελαστικότητα
Η μέθοδος εκτύπωσης με πλαστιζόλη είναι μια νέα μορφή θερμομεταφοράς σε t-shirt και ειναι γνωστή τα τελευταία 7-8 χρόνια. Το επιθυμητό σχέδιο εκτυπώνεται αρχικά σε ειδικά επεξεργασμένο χαρτί και μετά τυπώνεται πανω στο t-shirt με τη μέθοδο της θερμομεταφοράς. Τα μελάνια περιέχουν πολυβυνίλιο και διάφορες άλλες χρωστικές ουσίες που εξασφαλίζουν απαλή υφή και μέγιστη αντοχή στο πλύσιμο της στάμπας.
Μέθοδος εκτύπωσης με τη βοήθεια οθόνης από δικτυωτό ύφασμα (γάζα), που τεντώνεται επάνω σε τελάρο. Η μεταξοτυπία βασίζεται στην αρχή του αχναριού. Σε ένα δικτυωτό ύφασμα (μεταξωτό, νάυλον ή μεταλλικό), αφήνονται ανοιχτοί οι βρόχοι (πόροι του υφάσματος) που αντιστοιχούν στην προς αποτύπωση εικόνα και φράσσονται (γεμίζονται) οι υπόλοιποι με διάλυμα κόλλας. Μετά την προπαρασκευή αυτή, η οθόνη τοποθετείται στη βάση ή στο προς διακόσμηση αντικείμενο. Με μια σπάτουλα απλώνεται στην οθόνη το μελάνι, που περνάει από τους ανοικτούς πόρους και αποτίθεται στην προς εκτύπωση επιφάνεια. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα που αποκομίζονται με την αγορά ενός προιοντος μεταξοτυπίας. - Πλούσια επάληψη μελανιού στο t-shirt.

- Yψηλή αντοχή στη πλύση.
- Άριστη χημική αντίσταση.
- Άνεξίτηλα χρώματα.
- Χαμηλό κόστος
- Υψηλή ποιότητα
Οι στάμπες θερμομεταφοράς αποτελούν ίσως, μια απο τις παλαιότερες μορφές εκτύπωσης και δημιουργίας Τ-shirt αλλά σε μια πολύ διαφορετική και βελτιωμένη έκδοση, τόσο απο πλευράς ποιότητας όσο και αντοχής. Η στάμπα θερμομεταφοράς είναι στην ουσία ένα είδος μεταφερόμενου ειδικού χαρτιού, το οποίο περνά από έναν εκτυπωτή lazer έχοντας απίστευτη φωτογραφική ποιότητα. Έπειτα η στάμπα μεταφέρεται πάνω στο μπλουζάκι και πρεσάρεται σε υψηλή θερμοκρασία στην ειδική πρέσα για τα T-shirt. Με τις στάμπες θερμομεταφοράς, εχετε τη δυνατότητα να τυπώσετε οποιοδήποται σχέδιο θέλετε, απο εικονες φωτογραφίες απο το Internet και περιοδικά.
Ενδιαφέρεστε για μαζική παραγγελία σε μπλουζάκια; Επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εκπρόσωπός μας θα χαρεί να συζητήσει μαζί σας τις ανάγκες σας και να σας προτείνει την ταχύτερη και καλύτερη λύση τόσο από άποψη ποιότητας όσο και τιμής.

Διαθέτουμε όλη την απαιτούμενη τεχνογνωσία και τεχνική υποδομή ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε πως θα σας παρέχουμε την καλύτερη και πληρέστερη προσφορά στον τομέα του σταμπωμένου ρούχου.

 Τηλ. Επικοινωνίας: 2281086824
Γνωρίζουμε την κάθε μέθοδο εκτύπωσης σε βάθος που μας επιτρέπει να εγγυηθούμε για την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων μας.
Μπορούμε να εκτυπώσουμε μπλουζάκια με όλες τις σύγχρονες μεθόδους τόσο για μεμονομένες όσο και για μαζικές παραγγελίες.
Μεγάλη εξειδίκευση
Λύσεις για κάθε ανάγκη
Μαζικές Παραγγελίες
Σε εμάς θα Βρείτε: