Έχοντας ως στόχο την όσο το δυνατόν ασφαλέστερη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας, έχουμε καθορίσει κάποιους τρόπους αποστολής και εξοφλησης των προϊόντων σας.

Η αποστολή παραγγελιών άνω των 100 € με συνολικό όγκο ή βάρος έως 2 κιλά γίνεται πανελλαδικά με έξοδα της εταιρείας μας χωρίς καμία οικονομική σας επιβάρυνση, με τρόπο αποστολής που επιλέγει η εταιρεία.

Οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής των παραγγελιών με τις χρεώσεις τους καθώς και οι τρόποι εξόφησης είναι:
Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στο χώρο σας εντός 3-4 εργάσιμων ημερών για όλη την Ελλάδα.Με γνώμονα τόσο την ασφάλεια όσο και την ταχύτητα παράδοσης των παραγγελιών σας συνεργαζόμαστε με τις παρακάτω εταιρείες, οι οποίες είναι οι πιο μεγάλες και οι πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο της ταχυμεταφοράς:

     1. Γενική Ταχυδρομική
     2. ACS
     3. SPEEDEX
  

Μπορούμε σε περίπτωση που εσείς το επιθυμείτε να χρησιμοποιήσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας εταιρεία δικής σας επιλογής, μόνο που στην περίπτωση αυτή δε μπορούμε να εγγυηθούμε την εξασφάλιση του μικρότερου δυνατού κόστους για την αποστολή.

Σε αυτη την περίπτωση η πληρωμή γινεται με τρείς τρόπους:

    1. Με αντικαταβολή και χρέωση 6.50 με Φ.Π.Α
    2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και κόστος αποστολής 4.50 με Φ.Π.Α
    3. Mε πληρωμή μετρητών στο κατάστημα
Επισημαινεται πως το επιπλέον κόστος είναι ένα ποσό που διατηρούν τα Courier για την διεκπεραίωση της χρηματοαποστολής απο τον πελάτη στην εταιρία stamposeto.gr. Σε καμία περίπτωση το επιπλέον αυτό ποσό δεν επικαρπώνεται η εταιρία stamposeto.gr.
Εφ’ όσον συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές αντίτιμο μαζί με τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας σας, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς που διαθέτει η εταιρεία μας:

    1. ALPHA BANK: Αρ. Λογαριασμού: GR14 0140 6260 6260 0233 0003 680 
    2. EYROBANK: IBAN: GR4502603400000700101043720

Παρακαλούμε πολύ ενημερώστε μας ότι έγινε η κατάθεση με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1. Στέλνοντας e-mail στη διεύθυνση info@stamposeto.gr
2. Μέσω επικοινωνίας στο τηλέφωνο: 22810-86824
Σε περίπτωση που το συνολικό κόστος των προϊόντων που θα παραγγείλετε ξεπερνά το ποσό των 100 Ευρώ η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλη την Ελλάδα. Αυτό σε συνδυασμό με τις καλύτερες τιμές της αγοράς  μας κάνει την καλύτερη επιλογή για κάθε σας ανάγκη για σταμπωμένο μπλουζάκι!
Σε όλη την Ελλάδα!
Δωρεάν αποστολή